Mogelijkheden

Wat is een Holistische massage

Holistische massage maakt gebruik van verschillende massagetechnieken zoals klassieke massage  Zweedse massage, energetische massage, chakramassage en bindweefselmassage. De behandelingen worden gegeven vanuit een holistische visie. De sessies richten zich op bewustwording van het eigen lichaam van de cliënt. Bij massagetherapie is vaak sprake van een traject van meerdere sessies waarbij de masseur door middel van aanraking de cliënt uitnodigt contact te maken met het eigen lichaam en diens signalen.

Ontspanningsmassage

Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Behandeling van het hoofd is hierbij niet los te zien van die van het lichaam.

Magneetmassage

Tijdens de massage beweegt de masseur mageneten over het lichaam. Dat resulteert in een betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en impuls tot activering van het eigen afweersysteem.

Magneet massage kan de volgende uitwerking hebben:
– vermindering van gewrichtspijnen
– verdwijnen van hoofdpijn / migraine
– minder last van van overgangsklachten (opvliegers)
– meer energie geven
– betere lichamelijke balans
– stimulering van het zelfgenezend vermogen
– straling tegen houden van elektro smog tegen het lichaam.

Magneetmassage

De massage met magneten is een eeuwenoud principe dat een belangrijk onderdeel vormt van culturen in het Verre Oosten. Magneten genezen niet maar geven ons lichaam voldoende van de juiste energie zodat ons zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt en ons lichaam zichzelf weer in balans kan brengen. Op deze manier kunnen ongemakken van stress en spanningsklachten in belangrijke mate verminderen. Een magneetmassage werkt heel ontspannend.Ik werk met de magnetische harten en stenen. Met de handzame harten en stenen kan je ervoor kiezen of je de massage op je blote huid wilt i.c.m. olie, of dat je liever je kleding aanhoudt. Magneten hebben geen last van kleding.

Healing

Healing is een term die met name in het jargon van de alternatieve geneeswijzen wordt gebruikt als een verzamelnaam voor een groot scala aan therapeutische en paranormale handelingen die men onder behandeling van een therapeut kan ondergaan, maar die men ook als zelftherapie uitvoert. Healing kan ook betreffen het genezen van medisch erkende lichamelijke aandoeningen, en beoogt het contact te herstellen met de zogenaamde kosmische levensenergie, waar ieder wezen deel van uit zou maken. Met healing wordt ook het verwerken van trauma’s of andere 

psychologische schade bedoeld, die in dit leven of vorige levens zouden zijn opgelopen.

Zowel de begrippen ‘kosmische levensenergie’ als ‘vorige levens’ worden in de westerse geneeskunde niet erkend, maar hebben met name in de oosterse en christelijk-esoterische culturen een belangrijke rol. Healing is sinds de jaren 80 van de 20e eeuw in zwang geraakt, mede door de stijgende populariteit van oosterse geneeswijzen en de opkomst van de newagebeweging.

Het begrip ‘healing’ wordt ook gezien bij de pinksterbeweging, waar healings staan voor bijeenkomsten waar men door middel van 

Kristaltherapie

De therapeut plaatst kristallen op verschillende plaatsen op het lichaam, soms corresponderend met de chakras, ofwel rondom het lichaam om zo een “energierooster” aan te leggen dat de patiënt zou omringen met de specifieke energie die de behandelaar aan die kristallen toewijst.

Praktijk

Sommige behandelaars gaan af op de kleur van de stenen, die ze kiezen volgens de corresponderende chakras. De chakras hebben volgens een van de gangbare theorieën hun eigen energieniveaus en daarmee hun eigen kleur. Als men de geschikte kleur gebruikt zou het genezingsproces van een ziekte kunnen worden gestimuleerd. Soms worden de stenen ook gebruikt aan de voeten om de persoon te “aarden” of ook in de handen. Soms worden puntvormige kristallen (“wanden”) gebruikt die naast de ontvanger of naast een “geblokkeerde chakra” worden geplaatst

.

Andere behandelaars gaan dan weer uit van de zogenaamde “energetische eigenschappen” van de kristallen, welke een invloed zouden hebben op de geestesgesteldheid van een persoon die behandeld wordt. Met name emotionele of traumatische situaties zouden hiermee volgens deze behandelaars beter kunnen verwerkt worden.

Close-up Of Mysterious Glowing Power In The Hands

De-Coupling

Bij De-coupling werkt de healer met energie die al van oudsher gebruikt werd door de sjamanen uit Peru. Hierbij laat je de cliënt eerst op zijn/haar ademhaling letten waarbij je uitleg geeft wat je gaat doen. hierbij maak je gebruik van de 4 windstreken , moeder aarde en de spirits.

Hierbij krijgt de healer een imprint vanuit de spirit wereld en gaat heir vervolgens mee aan de slag. Belangrijk is wel dat de omgeving rustig is en men niet gestoord kan worden. Hierbij zal de cliënt van alles mogen en kunnen ervaren zoals kleuren zien maar ook de spirits. Ook de healer doet tijdens een sessie warnemingen bij de cliënt. Van belang is dat de healer mocht het online gebeuren middels video bellen net al in 1 op 1 in de praktijk de ademhaling van de cliënt blijft monitoren.

Mocht u een beperking hebben is het ook mogelijk aan huis te komen in: Raamsdonksveer, Made & Oosterhout.